Logo

Følg mig
  • Skypeterapi

Skypeterapi

Skypeterapi

Bor du i den anden ende af landet, i en hel anden del af verden, eller vil du bare hellere tale med mig via skype? Nogle gange kan det af den ene eller anden grund være svært at komme hen til mig. I disse tilfælde, vil skypeterapi kunne være en mulighed. Jeg har erfaring med hele eller delvise forløb over skype.

Med terapi over skype kan du sidde derhjemme i ro og fred og tale med en psykolog.

Jeg har erfaring med skypeterapi i flere forskellige sammenhænge. Det kan være den eneste mulighed pga. geografi. Det kan være den første indledende kontakt i et angstbehandlingsforløb, hvor angsten gør det svært at møde frem i første omgang. Det kan være et igangværende forløb, hvor en klient pludselig brækker benet, men ikke ønsker at afbryde forløbet, og hvor terapi over skype bliver en midlertidig løsning. Der kan være mange grunde til at vælge skype som mulighed – enten som en del af et forløb eller som et fuldt forløb.Nogle gange kan jeg tilbyde tider ud over den almindelige kontortid, når forløbet foregår over skype, idet det også for mig er mere fleksibelt.

Nogle problemstillinger er mere egnet til skypeterapi end andre. Dette vil altid være en individuel vurdering, og jeg taler gerne med dig om mulighederne i dit tilfælde.

Kontakt mig for yderligere oplysninger

Telefon: 29 12 19 84