Følg mig

Kontakt

Sådan kommer du i kontakt med mig.

Ring til mig på tlf.: 29 12 19 84

Du kan også udfylde skemaet herunder,
og jeg vender tilbage hurtigst muligt. [contact-form-7 id="239" title="Kontaktformular forside"]
  • Blog
  • Mennesker på vej
Terapi Silkeborg

Mennesker på vej

Mennesker på vej

Mennesker er fulde af ressourcer

Ressourcer – jeg glæder mig som de fleste andre til et par dage uden så mange krav og med familien i førersædet i weekenden, der er forude.

Jeg kan se tilbage på endnu en dejlig arbejdsuge. Jeg er så privilegeret at møde så mange forskellige mennesker i klinikken. Skønne, dejlige mennesker hver og en. Så mange livshistorier og så mange perspektiver på livet, bliver jeg præsenteret for. Så mange verdener, jeg får indblik i. Så mange skæbner.

Ressourcer og problemer

Jeg hører tit sætningen: ”bliver du aldrig træt af folks problemer”. Og nej, det gør jeg ikke. Måske fordi jeg ikke ser på mennesker som fulde af problemer, men snarere fulde af ressourcer.

Mennesker er fulde af ressourcer. Nogle gange bliver ressourcerne sat i baggrunden af udfordringer. Nogle gange knokler mennesker så vanvittigt, at de rammes af stress og nogle gange er naturen ubarmhjertig og rammer mennesker med depression. Men ressourcerne er der stadig. Mit fornemste job er at hjælpe folk med at få øje på dem. Det er bestemt svært nogle gange. Altså for mennesket selv – fra min stol er der som regel en skøn udsigt til masser af ressourcer hos den anden.

At følge mennesker på vej

Min arbejdsuge har som altid beriget mig med mennesker, der er på vej. Unge mennesker, der knokler med at finde tiltro til sig selv. Stressramte mennesker, der har glemt, hvad de kan. Skilsmisseramte mennesker, der for en stund har mistet fodfæste. Angste mennesker, der leder efter en vej at turde. Alle mennesker, der på deres egen unikke måde er på vej. Og som på deres vej lader mig følge dem et stykke.

Når et behandlingsforløb afsluttes, glædes vi, klienten og jeg, sammen. Over livet, der igen kom på ret kurs. Over ressourcerne, der blev tydelige og hjalp klienten på vej.  Nogle gange synes vejen længere end andre. Men der er en vej.

Klienter i mine tanker

Jeg bliver ikke træt af folks problemer. Jeg synes, det sværeste ved mit arbejde tit er at slippe folk, når de har det godt igen… Ganske ofte tænker jeg på tidligere klienter. Hvor mon de er på deres vej? Mon de trives? Mon ressourcerne er blevet tydelige for dem? Mon de tør bruge dem til at nå deres mål?

Ind imellem får jeg en hilsen fra en tidligere klient. Et postkort, en sms, en mail. Bare med en lille opdatering på, at det går dem godt. De dage er særlige for mig. Det er dem, der gør mit arbejde så særligt for mig – de dage, hvor mennesker selv har øje på deres ressourcer og tager føringen i deres liv. Hvor de har set deres vej.

Terapi Silkeborg

Følg mig på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Medlem af

Jeg er medlem af Dansk psykolog forening