Terapi

Terapi – hvorfor?

Terapi kan hjælpe dig videre, når der er bump på vejen i dit liv. Et terapiforløb kan være vejen til mere overskud i hverdagen og kan give dig mere glæde og overskud til at foretage de forandringer, der er nødvendige for, at du kan leve dit liv værdifuldt.

For mange kan det være en stor beslutning at begynde et terapiforløb. Jeg oplever dog, at det giver stor lettelse at få taget hul på det, der har været svært. Det giver livskvalitet at tage hånd om sine problemer og få de rigtige redskaber til at håndtere det, der har fyldt.

Jeg behandler et bredt spekter af psykiske problemstillinger og lidelser som stress, alle former for angst, depressi on, livskriser og problemstillinger if. selvværd. Jeg er særligt specialiseret til alle former for angst og OCD. Desuden har jeg en særlig og personlig interesse i problemstillinger der relaterer sig til ADHD.

Se mere under de enkelte lidelser under punktet “viden om”. Her vil du kunne læse nærmere beskrivelse af de forskellige lidelser samt yderligere information om behandling.

Hvor mange sessioner og hvor hyppigt?

Det kan være svært at forudse, hvor mange sessioner, der er brug for. For nogle kræver et terapiforløb kun få sessioner, for andre lidt flere. Hvor mange sessioner og hvor hyppigt, vi skal ses, er meget individuelt og afhænger af din problemstilling og dine ønsker. I den eller de første samtaler afklarer vi sammen, hvad der skal være fokus på i behandlingen, og hvad du kan forvente af forløbet. De fleste vil opleve hjælp allerede efter de indledende samtaler.

Terapien bliver tilpasset den enkeltes problemstilling.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information eller en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Du kan ringe 29 12 19 84 eller skrive til mig her: mail@psykologtrinemoll.dk

nick-fewings-HU-xiyQ-4Oo-unsplash
jon-tyson-XzUMBNmQro0-unsplash

Kontakt Mig

Privatliv(Required)

Søndergade 14, 1.tv 8600 Silkeborg
Ring til mig 29 12 19 84