Følg mig

Kontakt

Sådan kommer du i kontakt med mig.

Ring til mig på tlf.: 29 12 19 84

Du kan også udfylde skemaet herunder,
og jeg vender tilbage hurtigst muligt. [contact-form-7 id="239" title="Kontaktformular forside"]

Priser

  • Individuel samtale (50min): 1050 kr
  • Familie/parsamtale (60 min): 1400 kr
  • Supervision (60 min): 1200 kr
  • Gruppesupervision og gruppebehandling: Efter aftale

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen (ydernummer), hvilket betyder, at du ikke vil kunne bruge en henvisning fra lægen hos mig. Såfremt du ønsker at komme hurtigere i gang med behandling, end det er muligt med henvisningen, er du velkommen til at henvende dig til mig. Jeg kan sørge for detaljeret overlevering til ydernummerspsykologen, når denne har tid til at påbegynde et forløb med dig.

Sundhedsforsikring

Mange mennesker har i dag enten privat eller via deres arbejdsplads tegnet en sundhedsforsikring. I mange tilfælde vil en sundhedsforsikring dække udgiften til psykologbehandling, og jeg er som autoriseret psykolog godkendt af de forskellige forsikringsselskaber, så du vil kunne bruge din forsikring hos mig.

Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring privat eller gennem din arbejdsplads, så har du bl.a. mulighed for at få betalt psykologhjælp til dig eller din familie. Du behøver ikke orientere din arbejdsgiver om, at du benytter dig af din forsikring. Du kan kontakte forsikringsselskabet direkte, de er underlagt tavshedspligt.

Sygeforsikringen ”danmark”

Hvis du er medlem af sygeforsikring ”danmark”, skal du blot oplyse mig om det, så indberetter jeg til dem, og du vil i mange tilfælde kunne få tilskud herfra. I nogle grupper og under visse vilkår, kan du modtage 24 sessioner med 300 kr. i tilskud. Dette kan du tjekke ved sygeforsikring ”danmark”.

Bevilling fra kommunen

Har du en bevilling fra kommunen, kan den fint bruges hos mig. Ansøgning om en sådan sker gennem kontakt og forespørgsel ved en sagsbehandler i din kommune. I nogle tilfælde, kan kommunen efter loven om social serviceydelse helt eller delvist dække udgiften til psykologsamtaler.

Andet

Du kan muligvis også få et tilskud fra din fagforening.

Betaling:

Sker efter hver samtale kontant eller via bankoverførsel.

Bankoplysninger: Reg.nr. 7633, Kontonr. 2123199

sundhedsforsikring

Følg mig på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Medlem af

Jeg er medlem af Dansk psykolog forening