Kurser og foredrag

Kurser, foredrag, workshops og oplæg

Jeg har i mange forskellige sammenhænge holdt foredrag for eksempel om angst og OCD. Jeg har endvidere afholdt kurser i blandt andet den motiverende samtale.

Jeg tilbyder undervisning, foredrag eller egentlige kurser inden for mine erfaringsområder alt efter jeres behov. Fokus kan rettes både mod andre fagpersoner, psykologer, pårørende eller forskellige klientgrupper.

Form, indhold og pris aftales ved henvendelse, og jeg skræddersyr gerne både form og indhold, så det er målrettet jeres ønsker og behov.

Erfaring

Jeg holder meget af at være ude og dele ud af min specialiserede viden. At blive klogere på noget, at blive inspireret. At fordybe sig…. Der er mange formål med at søge viden inden for et specielt felt. Jeg oplever det altid inspirerende at dele ud af min viden og gøre andre dygtigere inden for deres felt. Der er altid meget energi i at være ude og holde foredrag, kurser eller workshops.

Jeg har afholdt kurser for sundhedsfagligt personale, foredrag i patient- og pårørendeforeninger, workshops på forskellige arbejdspladser, oplæg i mange forskellige sammenhænge. Jeg har også været ude på ungdomsuddannelser og undervise personalet. Emnerne har spændt over mange forskellige – eksempler er stress, angst, ocd, motiverende samtale, depression, børn med særlige behov og meget andet. Kontakt mig endelig og hør nærmere, om jeg kan hjælpe jer med at blive klogere på netop det, som I har brug for.

Jeg kan lave både kortere oplæg eller heldagskurser. Det kan også være længere forløb fordelt over tid. Der kan være tale om supervision og sparring – separat eller som en integreret del af forløbet. Jeg kører gerne ud til jeres arbejdsplads, eller jeg kan tilbyde at afholde kurser for maks 8 personer i min klinik i Silkeborg.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig/jer.

nathan-dumlao-xPHmmVKS8lM-unsplash(1)
farve skov 2

Kontakt Mig

Privatliv(Required)

Søndergade 14, 1.tv 8600 Silkeborg
Ring til mig 29 12 19 84