Online terapi

Bor du i den anden ende af landet, i en hel anden del af verden, eller vil du bare hellere tale med mig online? Nogle gange kan det af den ene eller anden grund være svært at komme hen til mig. I disse tilfælde, vil onlineterapi kunne være en mulighed. Jeg har erfaring med hele eller delvise forløb via online forbindelse.

Med terapi over internettet kan du sidde derhjemme i ro og fred og tale med en psykolog.

Jeg har erfaring med onlineterapi i flere forskellige sammenhænge. Det kan være den eneste mulighed pga. geografi. Det kan være den første indledende kontakt i et angstbehandlingsforløb, hvor angsten gør det svært at møde frem i første omgang. Det kan være et igangværende forløb, hvor en klient pludselig brækker benet, men ikke ønsker at afbryde forløbet, og hvor terapi online bliver en midlertidig løsning. Der kan være mange grunde til at vælge terapi over internettet som mulighed – enten som en del af et forløb eller som et fuldt forløb.Nogle gange kan jeg tilbyde tider ud over den almindelige kontortid, når forløbet foregår online, idet det også for mig er mere fleksibelt.

Nogle problemstillinger er mere egnet til onlineterapi end andre. Dette vil altid være en individuel vurdering, og jeg taler gerne med dig om mulighederne i dit tilfælde.

Jeg bruger en online platform, der lever op til gældende lovgivning, herunder gdpr.

Kontakt mig for yderligere oplysninger

online-terapi

Kontakt Mig

Privatliv(Required)

Søndergade 14, 1.tv 8600 Silkeborg
Ring til mig 29 12 19 84