Terapi

Jeg tilbyder terapi til unge, voksne samt til par

Terapi – hvorfor?

Terapi kan hjælpe dig videre, når der er bump på vejen i dit liv. Et terapiforløb kan være vejen til mere overskud i hverdagen og kan give dig mere glæde og overskud til at foretage de forandringer, der er nødvendige for, at du kan leve dit liv værdifuldt.

For mange kan det være en stor beslutning at begynde et terapiforløb. Jeg oplever dog, at det giver stor lettelse at få taget hul på det, der er svært. Det giver livskvalitet at tage hånd om sine problemer og få de rigtige redskaber til at håndtere det, der har fyldt.

Jeg behandler et bredt spekter af psykiske problemstillinger og lidelser som stress, alle former for angst, depression, livskriser og problemstillinger if. selvværd.

Jeg er særligt specialiseret til alle former for angst og OCD. Desuden har jeg en særlig og personlig interesse i problemstillinger if. ADHD.

Se mere under de enkelte lidelser under punktet “viden om”. Her vil du kunne læse nærmere beskrivelse af de forskellige lidelser samt finde yderligere information om behandling.

Hvor mange sessioner og hvor hyppigt?

For nogle kræver et terapiforløb kun få sessioner, for andre lidt flere. Hvor mange sessioner og hvor hyppigt, vi skal ses, er meget individuelt og afhænger af din problemstilling og dine ønsker. I den eller de første samtaler afklarer vi sammen, hvad der skal være fokus på i behandlingen, og hvad du kan forvente af forløbet.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information eller en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Du kan ringe 29 12 19 84 eller skrive til mig her: mail@psykologtrinemoll.dk

pexels-pixabay-236151

Kontakt Mig

Privatliv(Required)

Søndergade 14, 1.tv 8600 Silkeborg
Ring til mig 29 12 19 84