Følg mig

Kontakt

Sådan kommer du i kontakt med mig.

Ring til mig på tlf.: 29 12 19 84

Du kan også udfylde skemaet herunder,
og jeg vender tilbage hurtigst muligt. [contact-form-7 id="239" title="Kontaktformular forside"]

Links

Jeg har nedenfor samlet en række forskellige links, der måske kan være relevante for dig

 

ADHD foreningen (www.adhd.dk)

ADHD foreningens hjemmeside tilbyder en lang række artikler der har til formål at udbrede viden om ADHD. Desuden er der  mulighed for rådgivning og samtaleforum. Siden henvender sig til både børn, unge og voksne – og både til mennesker med ADHD eller deres pårørende.

Angstforeningen (www.angstforeningen.dk)

Angstforeningen er en patientforening for mennesker med angstlidelser. Her vil du kunne læse mere om de forskellige angstlidelser, finde pjecer og gode råd til pårørende samt noget om behandling. Siden retter sig mod både børn og voksne. Angstforeningen tilbyder tillige selvhjælpsgrupper flere steder i landet.

Børn, unge & sorg (www.bornungesorg.dk)

Børn, unge og sorg tilbyder gratis behandling til børn og unge under 28 år, der har mistet en forældre eller søskende eller lever med en alvorligt fysisk syg forældre eller søskende. På hjemmesiden vil du kunne læse mere om sorg, sorgreaktioner og støtte og hjælp som pårørende.

Dansk psykologforening (www.dp.dk)

Dansk psykologforenings hjemmeside. Her vil du blandt andet kunne finde de etiske retningslinjer, jeg arbejder efter.

Depressionsforeningen (www.depressionsforeningen.dk)

Depressionsforeningen er en patientforening for mennesker med depression. På siden er der en række muligheder for at komme i kontakt med andre mennesker, der har haft en depression. Foreningen retter sig mod mennesker med hhv. depression og/eller bipolar lidelse.

Livslinien (www.livslinien.dk)

Livslinien er en telefonisk – anonym – rådgivning for kriseramte mennesker og mennesker med tanker om selvmord.

Ring 70 201 201 (alle dage ml. 11-04). På siden vil du også kunne chatte samt læse en række forskellige artikler med videre om selvmord og selvmordsforebyggelse.

OCD foreningen (www.ocd-foreningen.dk)

OCD foreningen er en patientforening for mennesker med OCD og deres pårørende. På siden vil du kunne læse mere om OCD. Der er en række forskellige arrangementer og muligheder for for eksempel selvhjælpsgrupper. Der er desuden mulighed for telefonrådgivning.

Psykiatrifonden (www.psykiatrifonden.dk)

Psykiatrifonden arbejder for at udbrede information og viden om psykiske lidelser og behandling. På siden vil du for eksempel kunne læse en række forskellige artikler om forskellige psykiske diagnoser. Siden tilbyder også en række gode råd både til den ramte og til pårørende. Der er derudover mulighed for telefonisk rådgivning. Siden retter sig mod både børn og voksne.

Selvhjælp Silkeborg (www.selvhjaelpsilkeborg.dk)

Selvhjælp Silkeborg er en veletableret og meget veldrevet forening, der tilbyder selvhjælpsgrupper til mennesker med vidt forskellige behov. Kontakt foreningen og hør, om de har en gruppe, der matcher dit behov.

SIND (www.sind.dk)

En landsforening, der har til hensigt at fremme en større forståelse og tolerance for mennesker med psykiske problemer og sygdomme samt deres pårørende. På siden vil du kunne finde en lang række artikler om forskellige psykiske lidelser og desuden tilbyder SIND telefonrådgivning.

Sundhed.dk (www.sundhed.dk)

Den offentlige sundhedsportal, hvor du blandt andet kan læse om behandling og rettigheder. Du kan desuden læse bredt om sundhed og forebyggelse.

Ungdomspsykologer (https://ungdomspsykologer.dk)

En side, der linker til psykologer i hele landet, der særligt arbejder med unge

sundhedsforsikring

Følg mig på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Medlem af

Jeg er medlem af Dansk psykolog forening