Metoder

Der findes rigtig mange forskellige metoder til terapeutisk behandling. Jeg har forskellige metoder at trække på, så jeg altid kan tilpasse metoden til klienten og ikke omvendt.

Jeg arbejder inden for den kognitive adfærdsterapeutiske ramme, herunder også de nyere terapiformer som ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Compassion Focused Therapy (medfølelsesorienteret terapi) og med mindfulness-teknikker. Jeg arbejder endvidere med ISTDP.

Jeg lægger vægt på, at klienten gennem samtale får præsenteret og tilegnet sig konkrete redskaber, nye forståelsesrammer og nye handlemuligheder. Jeg ser det som min fornemste opgave at klæde klienten på til at hjælpe sig selv.

Det er altid den enkelte klients problemstilling og behov, der afgør valg af metode, og det enkelte forløb er altid individuelt tilpasset. Jeg vægter en respektfuld, nærværende og tryg atmosfære i terapien og møder andre mennesker med åbenhed.

Jeg vægter højt, at mit arbejde har baggrund i solid videnskabelig viden og arbejder altid med evidensbaserede metoder. Det betyder, at jeg på grundlag af eksisterende forskning vælger den metode, der anbefales som bedste praksis. På den måde sikrer jeg mig, at du som klient modtager den bedst mulige behandling.

Jeg arbejder ud fra følgende terapeutiske metoder, hvor disse findes relevant:

annie-spratt-JsDpqhyGtV0-unsplash
arnel-hasanovic-ThznH6nJn5M-unsplash

Kontakt Mig

Privatliv(Required)

Søndergade 14, 1.tv 8600 Silkeborg
Ring til mig 29 12 19 84